Başbakan’a Isparta’dan ‘Baş Belası’ Sürprizi

Başbakan Erdoğan’ın ‘baş belası’ şeklinde nitelendirdiği sosyal paylaşım sitesi twitter’ın taklidi yapıldı. 'Twıtter' sitesinden giriş yapıldığında AK Parti’nin internet sitesine ulaşılıyor. Site Isparta’da kuruldu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Haziran 2013 13:18
Başbakan’a Isparta’dan ‘Baş Belası’ Sürprizi

Gezi parkı olayları sırasında Türk internet kullanıcıları tarafından yoğun şekilde kullanılan sosyal paylaşım sitesi Twitter’ın taklidi yapıldı.
2009 yılında oluşturulduğu öğrenilen 'Twıtter' adlı internet sitesine giriş yapanların Ak Parti’nin sayfasına yönlendirilmesi görenleri şaşırttı.

KİM BU ISPARTALI?
Twıtter isimli sitenin Isparta’dan kurulduğu öğrenildi. Domail bilgilerine göre site Isparta Bağlar Mahallesi’nde kurulu görünüyor. Şimdi gözler siteyi kimin kurduğuna çevrildi.

BAŞ BELASI DEMİŞTİ
Haber Türk ekranlarında canlı yayına katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlamıştı. "Twitter denilen bir bela var" diyen Başbakan, "Yalanın daniskası burada. Sosyal medya denilen şey aslında şu anda toplumların baş belasıdır. Bu denli yalanlar, bakıyorsunuz işte ağaçlarda sallandıracaklar bilmem ne yapacaklar. 100 tane İslamcı kaleşnikoflarla saldırıyor.Ben bir başbakan olarak partim var. Photoshop’larla ceset yayınlanıyor. Ben istesem 500 bin kişiyi Kazlıçeşme’ye çıkarırım. Ben de bunu yaparım. Bir tabanım var. Biz bunu yapabilecek güçteyiz. Biz aynı anlamda cevap verme durumuna gitmedik. Partimin tabanı da sessiz mi kalacağız diye onlar da aradılar. Türkiye bir kalkınma modunda. Bir yarışın içerisinde. Ben şimdi her gün iki üç yerin açılışını yapıyorum" ifadelerini kullanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.