Başbakanımız Bizi Teyit Etmiş

Başbakanımız bizi teyit etmiş. Ağzına sağlık...

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Eylül 2013 13:00
Başbakanımız Bizi Teyit Etmiş

Yerel bir gazetenin haberine göre bölge hastanesi töreninde Başbakan Erdoğan'ın Vali ve Milletvekillerine dönüp "Neden küçük düşündünüz? Isparta'ya bu yakışır mı?" dediği öğrenildi.

Vali bey yeni göreve başladığı için onu aradan çıkarmak gerek. Çünkü yeni vali bu projeyi kucağında buldu. Bu konuda bir suçu günahı yok. Ama milletvekilleri için aynı şeyi söyleyemem. Bence Başbakan doğru söylemiş. Türkiye'de dev gibi hastane projelerini imzalarken sıra Isparta'ya gelince şaşırmış. Sizin ki niye küçük diye kızmış.

Başbakanımızın ağzına sağlık. Çok iyi demiş. Deyim yerindeyse kendi vekillerine resmen fırça atmış. Biz burada aynı şeyleri söylediğimizde AK PArti teşkilatlarının hedefi haline geliyoruz. Buyurun efendim Başbakan da bizim gibi tepki göstermiş. Buna ne diyeceksiniz şimdi? Başbakana da mı kızacaksınız?

Bakınız tekrar ediyorum. Altını çizerek söylüyorum. Biz hükümetin ülke genelinde yaptığı güzel şeyleri görüp aynıları niye Isparta'da yok diye eleştiri getiriyoruz. AK Parti kötü diye bir eleştirimiz yok. Ama bazı çevreler bunu yanlış yorumluyor siyasi düşündüğümüzü ima ediyor. Burdur'u örnek gösterdiğimizde, Afyonkarahisar'ı örnek gösterdiğimizde boşa konuşmuyoruz. Oraya giden yatırımları görüp "Bize niye yok?" diye zelzenişte bulunuyoruz. Mesele bu kadar basit.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.