Başdeğirmen ICC Toplantısına Katıldı

Başdeğirmen ICC Toplantısına Katıldı

Yayınlanma:
Başdeğirmen ICC Toplantısına Katıldı

Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle düzenlenen "Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması" konulu konferans İstanbul’da yapıldı. Konferansa Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ICC Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Başdeğirmen katıldı.

TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Halim Mete, Milletlerarası Ticaret Odası (ICC) Türkiye Milli Komitesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) işbirliğiyle düzenlenen "Gümrük İşlemlerinin Kolaylaştırılması" konulu konferansta yaptığı konuşmada; ICC'nin dünyada ticaretin ve yatırımların artması için çalışan, en büyük iş dünyası kuruluşu olduğunu belirterek, zamanla farklı ülkelerden özel sektör temsilcilerini bir çatı altında toplayan ICC'nin, dünyada ticaretin artırılması ve ticaretin önündeki engellerin kaldırılması için referans kurum haline geldiğini söyledi.

 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.