Başdeğirmen’den Bayram Mesajı

Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şükrü Başdeğirmen, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında tüm İslam Alemi’nin bayramını kutladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Eylül 2016 14:31
Başdeğirmen’den Bayram Mesajı

Bayramların, dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, aynı zamanda toplumda birlik ve beraberlik şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günler olduğunu belirten ITSO Başkanı Başdeğirmen’in açıklaması şöyle:

"Bayramlar coşku, sevinç, neşe ve huzur kaynağı olmasının yanı sıra, birey ve toplum hayatını güzelleştiren en önemli manevi zenginliklerimizdendir. Ayrıca bayramlar kırılan kalplerin onarılması, yapılan hataların affedilmesi, hayatımızda daha çok barış, daha çok dayanışma ve kardeşlik duygusuna yer vermemiz gerektiği konusunda bir kez daha düşünmemiz için önemli fırsatlardır. Bu duygu ve düşüncelerle, barış ve kardeşlik duygularının daha da güçlendiği mutlu yarınlara ulaşmak dileğiyle, Kurban Bayramı'nın Tüm İslam alemine, Ispartalı hemşehrilerimiz ve değerli üyelerimize mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum.”

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.