Başkan Adayı Tural, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Yayınlanma:
Başkan Adayı Tural, Gazetecilerle Kahvaltıda Buluştu

Isparta Belediye Başkan Adayı Ahmet Tural, basın mensuplarıyla bir araya geldi.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü sebebiyle düzenlenen toplantıda açıklamalarda bulunan Tural, “Isparta’mızın her biri ayrı değere sahip kıymetli basın mensubu arkadaşlarım bugün 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü hep birlikte kutlamak amacıyla sizleri davet ettiğim kahvaltı organizasyonuna katılımınızdan ötürü teşekkür ederim.

Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Çağdaş ve katılımcı demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından olan siz kıymetli basınımız; kamuoyunu bilgilendirmek, vatandaşlarımızla kurumlar arasındaki ilişkilerin geliştirilmesine yardımcı olmak, vatandaşlarımızın haber alma hakkını tarafsız, ilkeli ve sorumlu gazetecilik anlayışıyla yerine getirmek gibi birçok önemli görevi üstlenmektesiniz.

Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan ve aynı zamanda kamuoyunun vicdanını da temsil eden basın mensuplarımız, zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içerisinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamuoyu görevini yerine getirmektedir. Isparta’mızın değerli basın mensubu arkadaşlarımızla yöneticilik sürem boyunca karşılıklı anlayış ve saygı çerçevesi içinde her zaman aynı yolda yürüyerek Isparta’mıza hizmet etme çabası içerisinde olduk. Bundan sonra da öyle olacak.

Bu vesileyle gece gündüz demeden, halkın haber alma hakkı için fedakarca çalışan siz kıymetli basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, meslek hayatlarınızda mutlu ve başarılı bir yıl geçirmenizi temenni ediyorum” dedi.

​​​​​​​

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.