Başkan Atakan Yazgan’dan Isparta Baro Başkanlığı’na Ziyaret

Başkan Atakan Yazgan’dan Isparta Baro Başkanlığı’na Ziyaret

Yayınlanma:
Başkan Atakan Yazgan’dan Isparta Baro Başkanlığı’na Ziyaret

Atakan Yazgan, Milletvekili Hikmet Yalım Halıcı, PM Üyesi Canan Taşer, İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte Isparta Baro Başkanı Sayın Ünsal Çankaya ve yönetimine ziyarette bulundular.

HERKES İÇİN ADALET

Atakan Yazgan, Isparta Barosu’na yaptığı ziyarette önemli mesajlar verdi. Başkan Yazgan; “Adalet ve fırsat eşitliği olan bir ülke istiyoruz. Yaşadığımız bu dönemde adalete olan güven sarsılmış ve şahsa yönelik uygulamalar artmıştır. Siz değerli avukatlar adaletin yılmaz bekçileri olarak yaptığınız çalışmalarda her zaman yanınızda olacağız.”

ISPARTA’YI HEP BİRLİKTE UYUM İÇİNDE ÇALIŞARAK YÖNETECEĞİZ

“Sizlerin destekleriyle Isparta Belediyesi’ni yönetme fırsatını değerli hemşerilerimizle birlikte bulursak, adil bir yerel yönetim daima sizlerin destekçisi ve işbirlikçisi olacaktır. Bugüne kadar bir bütün içinde yönetilmeyen Isparta’yı hep birlikte uyum içinde çalışarak yöneteceğiz” ifadelerinde bulundu. Ziyaret hatıra fotoğrafı çektirilmenin ardından son buldu. Karşılıklı başarılar dilendi.

YEDİŞEHİTLER MAHALLESİNDEN ATAKAN YAZGAN’A SICAK KARŞILAMA

Atakan Yazgan ve değerli yol arkadaşları, Yedişehitler esnafıyla bir araya geldi. Başkan Yazgan’ı gören mahalle sakinleri heyecanını gizleyemediler. Esnafın ve halkın taleplerini dinleyen Başkan Yazgan, “desteklerinizle beraber bütün her şeyin üstesinden geleceğiz” ifadelerinde bulundu.

Mahalle muhtarlığını da ziyaret ederek istişarelerde bulunan Başkan Yazgan, mahalle için gerçekleştireceği proje ve çözüm önerilerinde de bahsetti.

TÜM MAHALLELERE EŞİT HİZMET

Başkan Atakan Yazgan, “bizim tüm mahallelerimiz birbirinden güzel ve özel yerlerdir. Hepsine eşit hizmet bizim anlayışımızdır. Her mahalle belediyemizin hizmetlerinden eşit ve fazlasıyla faydalanacaktır” ifadelerinde bulundu.

Sevenleriyle özel sohbetler yapan Başkan Yazgan, “desteklerinizle Isparta’mızı Eskişehir yapmaya az kaldı” ifadelerinde bulundu.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.