Başkan Atakan Yazgan’dan Mimarlar Odasından Net Mesajlar

Başkan Atakan Yazgan’dan Mimarlar Odasından Net Mesajlar: Mimarlar Odasıyla Uyumlu Bir Belediye

Yayınlanma:
Başkan Atakan Yazgan’dan Mimarlar Odasından Net Mesajlar

Isparta Mimarlar Odasını ziyaret eden Atakan Yazgan, Oda Başkanı Sayın Caner Ataseven ve yöneticileriyle istişarelerde bulundu. Başkan Yazgan; “Mimar Odasının çalışmaları göz ardı edilemez, belediye başkanlığını kazanırsak uyumla çalışmaya her zaman hazır olacağız” dedi.

İl Başkanı Vedat Şenol, Merkez İlçe Başkanı Birtan Takmaz ve Hasan Büyükçam ile birlikte gerçekleştirilen toplantıdan Başkan Atakan Yazgan net mesajlar verdi.

İŞTE O MESAJLAR:

Sadece beton üzerine kurulu bir gelişmişlik olamaz. Bizler estetik ruhundan uzak binalar yaparak gelişemeyiz. Sadece beton üzerine kurulu bir siyaset olmaz. Benim inşaatla işim olmaz, derdimiz istihdamdır. Bizim önceliğimiz insandır. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle çalışır o yönde mücadele ederiz.

Isparta’nın halen yapı stoğu çıkarılamadığını biliyoruz. Belediye üzerine düşen görevleri ihmal etmeye devam ediyor. “Kentsen Dönüşüm” konusunda biz yol haritasını birlikte çıkaracağız. Kentsel dönüşüm bizim önceliğimizdir.

Yapı stoğu çıkarılması, depreme dayanıksız binaların tespiti ve alanında uzman kadrolarca bunların onarım ve yenilenmesi gerekmektedir. Amaç rant kazanmak, amaç bina yaparak birilerini zengin etmek olmamalıdır. Vatandaşın hakkını gasp etmeden yapılacak tüm çalışmalar yapılacaktır. Asla vatandaş da mağdur edilmeyecektir.

6 Şubat Depreminden halen ders çıkarmış değiliz. Üstelik yaralarını da tam olarak saramadık. 130.000 kişinin vefat ettiğini dile getirenler vaat ettiklerini halen yapamadılar. Üstelik genel yönetim – yerel yönetim mesajı vererek halkı tehdit etmeye devam etmektedirler. Böyle bir zamanda bile bu şekilde davranan anlayışa karşı mücadelemiz her zaman sürecektir.

Bizler Mimarlar Odası gibi alanında uzman kadrolarla istişarelerle bütüncül bir yaklaşımlar sorunlarımızı hızlıca çözeceğiz. Bunu bizden daha istikrarlı ve vatandaşı gözeterek yapacak kimse olmadığını da belirtmek isteriz. Çünkü derdimiz cebimiz değil canlarımızdır.

Üzerimize düşecek sorumluğun farkında ve hazırız. Yeniden yaşanacak bir felaketi beklemek yerine ona hazır olmak bizim en temel vazifemiz ve şiarımızdır. Bu doğrultuda halkımız endişe etmesin. Martın sonu bahardır.


Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.