Başkan Günaydın: '81 İle Örnek Olacağız'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın: ;Biz hedef seçtik, önümüzdeki yılın sonunda evimizi ve sokağımızı su bastı, caddede yürüyemiyorum gibi şikâyetleri Isparta;da ortadan kaldıracağız; dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 31 Mart 2012 12:53
Başkan Günaydın: '81 İle Örnek Olacağız'

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Isparta için gece gündüz çalıştıklarını, kendilerinin de halktan geldiğini söyledi.

Günaydın, her zaman halktan taraf olduklarını ve halkın menfaatleri doğrultusunda çalıştıklarını söyledi. Başkan Günaydın da seçimlerden önce söylemiş olduğu ‘Halk ne istiyorsa ben onu yaparım’ sözüne değinerek, esnaf ve vatandaşların talepleri doğrultusunda sokaklar da çalışma yaptıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Isparta’mızda tüm yağmur suyu ızgaraları ve kalıcı asfalt sistemi süratle tamamlanacak. Zorlu kış şartlarına rağmen asfalt çalışmalarımızı aralıksız sürdürdük” dedi.

81 vilayet içinde ilk oluyoruz diyen Başkan “Bir yıldan bu yana bu çalışmalarımız için hazırlanıyorduk. Tüm araç ve gereçlerimizi aldık, hazırlıklarımızı tamamladık. Bu büyük projeye bilinçli bir şekilde hazırlamıştık. Şimdi de gece gündüz, cumartesi, Pazar çalışıyoruz. Bu çalışma sistemiyle inşallah Isparta’mıza bu altyapımızın güzel bir hediye olmasını istiyorum. Bu işleri ihale bedelinin onda bir fiyatına biz kendi imkânlarımızla yapıyor ve başarıyoruz. Tüm personelimize ve daire müdürlerime bu heyecana büründükleri için teşekkür ediyorum. Herkes ayakta çalışıyor. Bizim bu çalışmalarımızı durdurmak isteyenler olabilir, kıskananlar olabilir ama biz Allah’ın izniyle yardımıyla bu çalışmaları yapacağız bitireceğiz. Isparta buna layıktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum