Başkan Günaydın: ‘Atatürk Yaşasaydı Buraya Gelirdi’

Isparta’da 12.’si düzenlenen Gül ve Halı Festivalinin ilk gününde Yılmaz Morgül ve Funda Arar rüzgarı geçti. Stadyumu dolduran binlerce kişiye hitabında heyecanlanan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Atatürk’ü çok seviyorum. Eğer şimdi yasasaydı o da

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Haziran 2012 10:42
Başkan Günaydın: ‘Atatürk Yaşasaydı Buraya Gelirdi’

Isparta Gül Halı Festivalinin ilk günü Atatürk Stadyumu’nda düzenlenen konser etkinliğiyle devam etti.

Konserleri izlemeye gelenler tribünleri ve saha için doldurdu. Vali Memduh Oğuz’un konsere gelmemesi dikkat çekti. Saha içinde ve tribünlerde konseri izleyenlerin üzerine gül suyu sıkıldı ve gül yaprakları serpildi.Sahneye ilk olarak aynı zamanda festivalin sunucu Şair Ahmet Selçuk İlkan çıktı. İlkan, birbirinden güzel şiirleri şarkılar eşliğinde okuyarak izleyenleri büyüledi.

Sahnede ikinci olarak Yılmaz Morgül yer aldı. Söylediği hareketli şarkılarla stadyumdakileri coşturan Morgül’e Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, halı üzerine işlenmiş portre ile gül ürünlerinden oluşan hediyeler sunuldu. Stadı dolduran binlerce kişiyi görünce heyecanının gizleyemeyen Başkan Günaydın, “ Bugün mahşeri bir kalabalık var. Sizleri seviyorum dostlar. Isparta Belediye’sini bataktan yani çukurdan çıkarıp yatırımlara yöneldik. Eşime ve çocuklarıma suçlamalar yapıldı ve operasyon yaptılar. Bir gecede 200 polisle saldırdılar. Ben bir de Atatürk’ü de seviyorum. Eğer şimdi yasasaydı o da buraya gelirdi. Çünkü onu da çok seviyorum. Allah ona rahmet eylesin. Ben Allahımı da seviyorum. Ona güveniyorum. Benim yardımcım büyük Allah. Ardından sizlerin sevgisine güveniyorum. Festival coşkusunu sizinle yaşamak istiyorum. Yılmaz Morgü’lü de seviyorum. Çünkü o Isparta halkını çok seviyor. Isparta halkını seveni ben de severim. Sevgi ve coşku beraberliğinden ötürü memnun oldum. Şimdi paramız bol her tarafımızda para var. Çalmayınca, çırpmayınca, hırsızlık yapmayınca paralar yığılıp kalıyor. Şimdi büyük hizmetler yapacağız. Devasa hizmetleri yarın (bugün) açıklayacağız” dedi.

Sahnede son olarak pop müziğin güçlü sesi Funda Arar yer aldı. Isparta’da güller karşılandığını ifade eden Arar, yeni ve eski albümünden söylediği parçalarla izleyenlere keyifli bir akşam yaşattı. Başkan Günaydın, Funda Arar’a da Isparta’ya özgü hediyeler verdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum