Başkan Günaydın Çalışmaları İnceledi

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nce şehrin çeşitli caddelerinde gerçekleştirilen altyapı ve dayanıklı asfalt çalışmalarını inceledi.

Yayınlanma:
Başkan Günaydın Çalışmaları İnceledi

Başkan Günaydın, İstanbul Yolu Bellona Kavşağı’ndan, Sanayi Camii ve Antalya Çevre Yolu’na kadar ulaşan 154 ve 153’üncü caddelerde yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, son durum hakkında daire müdürlerinden bilgiler aldı, sanayi esnafını ziyaret ederek onların da görüş, öneri, istek ve şikâyetlerini dinledi.

153 Cadde’deki stabilize çalışmaları tamamlanırken, 154’üncü caddenin de tüm altyapı sorunları bitirilerek stabilize aşamasına getirildi. Daha önceden de Yeni Sanayi Çarşısı’ndaki iki caddenin çalışmaları bitirilirken, bu caddelere bir yenisi daha eklenmiş oldu. Başkan Günaydın, 154 Cadde’de de doğalgaz çalışmaları ile birlikte tüm altyapıların tamamlandığını ifade etti.

154 Caddedeki incelemeleri sırasında daha önceki dönem içerisinde yapılan kaldırımların bozulduğunu gören Başkan Günaydın, andezitleri kaldırdığında ise taşların altına çimento kullanılmadığını ve taş döşemelerinin adeta toprak üzerinde olduğunu gördü. Günaydın, “Bu caddemize önceleri andezit kaldırım döşenmiş, maalesef bu taşların altı toprak çıktı. Kaldırımlar kırılmış ve göçmüş. Burada bir milli servet harap olmuş, biz bu kaldırımları yeniden yıllarca dayanacak bir şekle getireceğiz. Burada gösteriş amaçlı çalışmaların yapıldığı ortaya çıktı” dedi.

Kaldırımların maliyetinin geçmiş dönemlerden daha ucuza ve dayanıklı şekilde tekrar yapılacağını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, “Şehrimize yapmış olduğumuz altyapı, asfalt ve kaldırım çalışmalarımız halkımıza hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

Cadde üzerindeki çalışmaları incelerken buradaki esnafla da sohbet eden ve onların düşüncelerini alan Başkan Günaydın’a esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Esnaflar, “Sayın Başkanım çok sağ olun. Sanayi uzun süredir böyle bir çalışma görmedi. Çalışmalarınızı takdir ediyoruz.

Hizmetlerinizden memnunuz. Performansınız gerçekten çok güzel. İşiniz çok zor, ancak bu işlerin üstesinden başarıyla geliyorsunuz” görüşlerinde bulundular.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.