Başkan İle İmar Komisyonu Restleşmesi

Belediye Meclisi İmar Komisyon Başkanı Tefik Katırcıoğlu, Şubat Ayı Meclisi toplantısında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. İşte Ayrıntılar.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 01:08
Başkan İle İmar Komisyonu Restleşmesi

Belediye Meclisinin Şubat ayı son birleşimine MHP’li Belediye Meclis Üyesi İmar Komisyonu Başkanı Tevfik Katırcıoğlu’nun konuşması damgasını vurdu. 

İSYAN ETTİRİCİ BOYUTLARA ULAŞTI

İmar Müdürlüğünün yapacağı işlerle ilgili sorun ve şikâyetlerin artmasının kendilerini çözüm üretebilme adına araştırmaya sevk ettiğini belirten Katırcıoğlu, İmar Müdürlüğünün çalışma sistemiyle ilgili çeşitli belirsizliklerin isyan ettirici boyutlara ulaştığını söyledi. 

Katırcıoğlu, “Hizmet etmemiz için bize görev vererek buraya gönderen vatandaşlarımızın özellikle son zamanlarda Belediyemiz imar işleriyle ilgili sorun, şikayet ve isteklerinin oldukça artması bizleri Isparta Belediye Meclisi İmar Komisyonu olarak konuların içeriğini çözüm üretebilmek adına araştırmaya sevk etmiştir. 

İnşaat sektörü temsilcileriyle çeşitli aralıklarla yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde imar uygulamaları, çap verme, proje kontrolleri, ruhsat işlemleri v.b. işlerde, İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüzün çalışma sistemiyle ilgili çeşitli belirsizliklerden dolayı uzamaların olduğu ve bu durumların artık neredeyse insanları iş yapmaktan uzaklaştıracak, bezdirici, isyan ettirici boyutlara geldiği anlaşılmıştır’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum