Başkan Özdemir Maç Sonrası Yaşananları Anlattı

Başkan Özdemir Maç Sonrası Yaşananları Anlattı

Yayınlanma:
Başkan Özdemir Maç Sonrası Yaşananları Anlattı

Isparta32Spor Kulüp Başkanı Gültekin Özdemir, Karaman FK maçı sonrası yaşanan olayları değerlendirdi. Takımım aşağıda darp edilirken beni ve Levent kardeşimi oraya gitmemize engel olan güvenlik görevlilerine yazıklar olsun diyen Başkan Özdemir; “2 yıldır gittiğim deplasmanlarda yaşamadığım her şeyi burada yaşadım” dedi.

Başkan Özdemir açıklamasında; “Dün oynanan Karamanspor - Isparta 32 Spor arasındaki müsabakada bitiş düdüğünün ardından yaşananlar hiç hoş değildi. Yenmekte var yenilmekte, hakeme laf söyleyenlere şunu sormak istiyorum. Gol attınız da golünüzümü vermedi. Penaltınız vardı da çalmadı mı? Bizim yüzde yüz penaltımızı çalmadı.

Ben ve gazeteci arkadaşım Levent Doğan olayları bire bir yaşadık her ne olursa olsun bir özür telefonu bekledik. Kulüp Başkanı maçı arkadaşları ile izlemeyi tercih etti. Maçı izlerken bana eşlik eden Karaman spor yöneticisi Ersin kardeşime çok teşekkür ediyorum. Çok asilce karşıladı yorumladı ve bizi uğurladı. Takımım aşağıda darp edilirken beni ve Levent kardeşimi oraya gitmemize engel olan güvenlik görevlileri size de yazıklar olsun. Uzun lafın kısası 2 yıldır gittiğim deplasmanlarda yaşamadığım her şeyi burada yaşadım. Hakemin suçu ne desem verecek cevabınız yok.

Hakemi suçlayıp, yenilgiye kılıf bulmaya da gerek yok. Eğer gerçekten hakem hataları olsa inanın bende burada dile getirirdim. Getirdim de penaltımızı çalmadı. Taraftar kardeşlerime hiç bir sözüm yok baş tacısınız. En ufak bir hakaret dahi yemedik. Bu yazıyı yazma nedenim takımın hocası da dahil sonrasında gelip soyunma odasında özür diledi. Ama maç sonu sevinen takımımıza “Sevinmeyin kardeşim” diyen as başkanı hocası aynı muamele size başka yerde yapılsa siz ne dersiniz. Bizi yeniyorlar evimizde gidip taraftarlarıyla kutlama yapıyorlar. En ufak bir olay olmamıştır.

Buradan milletvekillerimiz Hasan Basri Sönmez, Mehmet Uğur Gökgöz ve Belediye Başkanımız Şükrü Başdeğirmen’e bizi orada yalnız bırakmayıp dakika dakika aradıkları sahip çıktıkları ve en ufak bir zarar görmemizi engelledikleri çok teşekkür ederim” dedi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor