Başpehlivan Yeşilyeşil Oldu!

Başpehlivan Yeşilyeşil Oldu!

Yayınlanma:
Güncelleme: 06 Ağustos 2018 09:35
Başpehlivan Yeşilyeşil Oldu!

4. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşi Müsabakaları’nda, finalde rakibi Recep Kara’yı yenen Mehmet Yeşilyeşil başpehlivan oldu.

Isparta Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü gerçekleştirilen Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri Müsabakaları’na 14 kategoride toplam 703 güreşçi katıldı.

Türkiye’nin birçok ilinden yoğun katılımla gerçekleştirilen müsabakalar, sabah saatlerinde başladı.

Isparta Belediyesi 4. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri Müsabakaları’na MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya Milletvekili Abdurrahman Başkan, AK Parti Isparta milletvekilleri Recep Özel ve Mehmet Uğur Gökgöz, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, çeşitli illerden gelen sayıda belediye başkanı, spor ve siyaset camiasından öne çıkan isimler ile güreş dünyasına ismini altın harflerle yazdıran efsane isimler ve binlerce vatandaş katıldı.

Sabahın erken saatlerinde başlayarak hava kararıncaya dek süren müsabakalar kapsamında, her kategoride ilk 3’te dereceye giren 4’e sporcuya madalya ve kupa verilirken, baş - başaltı ve küçük büyük orta boy kategorilerinde birinciliği göğüsleyen pehlivanlara da ayrıca altın kemer hediye edildi.

Müsabakalarda baş ve başaltı pehlivanlık mücadeleleri katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.