Bayilere Tekel Harcı Uyarısı

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Bapbacı tekel harcı ile ilgili uyarıda bulundu.

Yayınlanma:
Güncelleme: 27 Aralık 2011 11:48
Bayilere Tekel Harcı Uyarısı

Isparta Bakkallar ve Bayiler Odası Başkanı Bapbacı şunları kaydetti: “Her yıl olduğu gibi bu yılda gene tekel harçları Ziraat Bankasına merkezde 175 bin ilçede 103, merkeze bağlı köy ve kasabalarda 33 bin TL. Yatmak suretiyle Tütün Üst Kuruluna (TABDK), yatıyor. Ziraat Bankasından yatmak suretiyle oradan alınan belge ile odamıza gelecekler. TABDK’nın bu sene yapmış olduğu uygulamada mühür olarak tekel işlemini yapan odalara zimmet karşılığı bu mühürü verip gene zimmet karşılığında belli bir zaman içerisinde tekrar zimmet karşılığında TABDK’ya göndereceğiz. Bu mühür olmadan yenileme işlemimiz olmuyor. Odamıza bağlı esnafların, mühür basmak suretiyle işlemleri yenileyecekler” dedi.

Bapbacı, 1 Ocak 2012 tarihinde başlayan Tekel Harçları'nın ödenme süresinin 31 Ocak'ta sona ereceğini belirtti.

Mart ayına kalındığı takdirde, istenilen evraklar oda belgesi, esnaf odası sicil belgesi, maliyeden iş yeri açma ruhsatı isteniyor.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.