Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi Olacak

Isparta'da 14.02.2011 Salı günü 06:00 - 08:00 saatleri arasında 2 saat süre ile bazı bölge ve merkez köylerde elektrik kesintisine gidileceği bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Şubat 2012 17:29
Bazı Bölgelerde Elektrik Kesintisi Olacak

Akdeniz Elektrik Dağıtım A.Ş. Isparta İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; çalışmaların planlanan süreden daha erken bitmesi halinde, yeniden enerji verilmesi mümkün olabileceğinden abonelerimizin can ve mal güvenliği açısından dikkatli olmaları önemle duyurulur denildi.

KESİNTİ YAPILACAK SEMTLER VE BÖLGELER

1. Kuleönü ve Büyük Gökçeli Kasabaları,
2. Küçük Gökçeli, Bozanönü, Harmanören, Bayat, Çobanisa,Bademli, Sevinçbey köyleri,
3. Kösebekirler Mahallesi, Beşevler Mahallesi
4. Beşel Un Fabrikası, Sarılanlar S.H.D. Tesisleri, Zeybekler A.Ş., Emtaş Emaye Fabrikaları
5. ÇOŞMAR A.Ş., ÜNMAK Fabrikası, Elitpak A.Ş., Opel Servisi ve Satış Bayi
6. Aydın Gıda A.Ş., Erçetin Gülyağı, Fabrikaları, Yüceçam, Yüceer, Kereste Fabrikası
7. Şirinler Gulf Benzin İstasyonu, Dönmezler ve Ergün, Alpet Sivriler, Akçay Petrol Tesisleri İSPAŞ A.Ş., Modül ve İşmer Mermer, Fabrikaları,Furupan,
8. Akın İplik Fabrikası, Adım Tekstil,
9. TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonu, Dalin, , Aliköy Türkcell, Avea,
İO.Kuleonü İçme Suyu, Atabey Sulama Birliği, Tüm Gıda SHD, Eysu Balık İşleme Fabrikası, Baysallar Alabalık, Iİ.ORKAV, İrfando Dondurmaları, ADARLAR A.Ş, Taymus Yapı Elemanları A.Ş., I2.Hayati Şataf Özel Trafosu, Hayrat Neşriyat Matbaa Tesisleri, Gülüm Mobilya, 13.Masa Maden, ADK Mermer,Barla Mermer, RMS Madencilik, Serka Mermer Ocakları, İ4.Camili Yayla Dağ Komando Okulu, TOKİ Akkent Mahallesi, I5.Sirena Otel, Selene Oteljsterya Otel ve SDÜ Otel, 16.11 Özel İdare Karlı Yayla Teleferik hattı,

KESİNTİNİN YAPILACAĞI TARİH

14.02.2012 Salı Günü

KESİNTİNİN YAPILACAĞI SÜRE

Başlangıç Saati : 06:00 Bitiş Saati : 08:00
Kesinti Süresi : 2 Saat

KESİNTİ NEDENİ

Isparta İlinin bir bölümüne enerji sağlayan Kuleönü Trafo Merkezinde TEİAŞ tarafından yapılacak olan tesis yenileme çalışmaları nedeniyle enerji kesintisi yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.