Bazı Meselelerden Dolayı Listeye Müdahil Olmadım

Demokrat Gazetesi Ak Parti İl Başkanlığı kongresi öncesinde yaptığı haber gündeme bomba gibi düştü.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Nisan 2012 10:53
Bazı Meselelerden Dolayı Listeye Müdahil Olmadım

AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Pazar günü yapılacak il kongresinde yeni yönetimin belirlenme sürecinde gördüğü bazı meselelerden ötürü müdahil olmadığını söyledi. Bilgiç, ‘Yönetimi il başkanı adayı belirleyecektir’ dedi .

AK Parti İl Kongresi öncesi Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç ilginç bir açıklama yaptı. Milletvekili Bilgiç, gördüğü bazı meselelerden ötürü hiçbir şekilde yönetimin oluşturulması sürecine müdahil olmadığını ve olmayacağını belirtirken, ayrıntılara girmedi. Uzaktaş’ın altında görev yapacak isimlerin belirlenmesinde Recep Özel’in etkin bir çalışma yürüttüğü öğrenildi.

Isparta’da siyaset 22 Nisan Pazar günü Süleyman Demirel Kongre Salonunda yapılacak AK Parti Kongresine kilitlendi. Genel Merkez tarafından Nuri Uzaktaş ismiyle tek liste halinde kongreye gidecek olan iktidarda o güne kadar yönetime kimlerin gireceği de belirlenmiş olacak. İşte tam bu süreçte kongre çalışmalarına iliştkin Demokrat’a konuşan AK Parti Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç’ten çok konuşulacak bir açıklama geldi. Bilgiç, hiçbir şekilde yönetim belirleme sürecine müdahil olmadığını söyledi.

Bilgiç, “Gördüğüm bazı meselelerden ötürü yönetim belirleme sürecine müdahil olmuyorum. Bunu zaten prensip olarak benimsemiş biriyim. İl teşkilatı kendi yönetimini kendisi hazırlayacaktır. Hatta bu süreçte bizi arayan arkadaşlarımız oldu. Onlara da muhataplarının Nuri Uzaktaş olduğunu söyledim” diye konuştu. Bilgiç, gördüğü sebeplerin ne olduğuna ilişkin ise ayrıntıya girmedi.Yeni il yönetiminin oluşturulmasında Genel Merkez’in Nuri Uzaktaş isminde birleştiğini anımsatan Bilgiç, “Sayın Uzaktaş daha önce de il başkanlığı görevini yürüten bir isim olarak yeni dönemde yerini aldı. Yapılacak kongreye Eski İçişleri Bakanımız Sayın Abdülkadir Aksu ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da gelecek. Kongrede ikinci bir liste çıkacağını sanmıyorum. Kongrenin şimdiden Ispartamıza ve Türkiye’ye hayırlı olmasını dilmiyorum” dedi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum