Bedre Plajı Yaza Hazırlanıyor

Bedre Plajı Yaza Hazırlanıyor

Yayınlanma:
Güncelleme: 16 Mart 2017 01:14
Bedre Plajı Yaza Hazırlanıyor

Eğirdir Bedre Plajı, 2017 Yaz Sezonu için hazırlanıyor. Kaymakam Akdaş, yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmalara erken başladıklarını ifade etti.

2016 yılının Haziran ayında yenilenerek hizmete açılan Bedre Plajında, 2017 yaz sezonu için hazırlıklara başlandı. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 50 bin kişinin ziyaret ettiği, bölgenin en büyük ve kapsamlı turistik merkezlerinden biri olan Bedre Plajında; ziyaretçilere daha iyi hizmet verebilmek amacıyla y yeni peyzaj düzenlemeleri yapılıyor.

Eğirdir Kaymakamı Abdullah Akdaş, Eğirdir Orman İşletme Müdürü Abdülkadir Taşer ve Eğirdir Orman Fidanlık Müdürü İsmet Dokur’la birlikte incelemelerde bulundu. Tesisin büyük bir alana kurulu olduğunu belirten Kaymakam Abdullah Akdaş, yeni sezonda yerli ve yabancı ziyaretçileri en iyi şekilde konuk etmek için çalışmalara erken başladıklarını ifade etti. Bedre Plajının Eğirdir için önemli bir cazibe merkezi olduğunu kaydeden Akdaş, 2017 sezonu için, çalışmalar tamamlandıktan sonra tesisisin kapılarını ziyaretçilere açacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.