Belediye Başkanından Tele Cevap

Aksu'da MYO Öğrencileri ve Halkı adına haber merkezlerine servis edilen bir dilekçede öğrenciler ve Aksu halkı çamurlu ve asfaltsız yollara isyan etmişti. Belediye Başkanı Ali Kaya, o iddialara Telefonla cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Aralık 2014 13:39
Belediye Başkanından Tele Cevap

Aksu'dan Isparta'daki yerel basına servis edilen bir haberi dün okuyucularımızla paylaşmıştık.

Meslek Yüksek Okulu öğrencileri ve Aksu halkının asfaltsız yollara ve yollardaki çamur deryalarına isyan ettikleri dilekçe bir çok yerel basında da haber değeri görmüştü.

İşte o iddialara Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya'dan cevap geldi. 

Bugün başka bir konuyla ilgili basın toplantısı düzenleyen CHP İl Başkanı Vedat Şenol, Aksu Belediye Başkanı Ali Kaya'yı cep telefonu ile arayarak eleştirileri cevaplamasını istedi.

Isparta'ya yaklaşık 60 kilometre mesafede olan ilçenin Belediye Başkanı Ali Kaya'da eleştirilere telefonla cevap verdi.

Kaya, Küresel yağışlardan dolayı heryerde benzeri manzaraların yaşanabileceğini savunarak "Abartıyorlar. O fotoğraflarda gösterdikleri çukurlar o kadar büyük değil. Öyle çukur göstersinler görevimden istifa ederim" dedi.

İlçede 18 kilometre kanalizasyon yaptıklarını anlatan Başkan Kaya, "Çalışan bir belediyeyiz.  Elbette asfaltta, yol da bozulacak. Isparta'da bile büyük imkanlarla yapılan çalışmalar kısa sürede bitmiyor. Yol başlarında açılan kanallar var. Oraların fotoğraflarını çekip servis etmişler. Biz elimizden geldiği kadar çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

Yapılan haberlerin yalan ve kasıtlı olduğunu ileri süren Kaya, "Kimsenin haberi ile ilgilenmiyorum. Umurumda değil. Biz işimize bakıyoruz" dedi.

 İŞTE O HABER

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum