'Belediye Bürokratları İş Yapamaz Hale Geldi'

Isparta'ya gelen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP ve MHP'li belediyelere yönelik operasyonları itibarsızlaştırma olarak nitelendirdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 11 Ekim 2011 19:28
'Belediye Bürokratları İş Yapamaz Hale Geldi'

48. Antalya Altın Portakal Film Festivali kapsamında, sanatçılarla birlikte Isparta'ya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, CHP ve MHP'li belediyelere yönelik operasyonları itibarsızlaştırma olarak nitelendirdi.

Akaydın, belediye bürokratlarının korku ve baskıyla iş yapamaz hale geldiğini söyledi, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı sanatçılarla birlikte makamında ziyaret eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, geçtiğimiz haftalarda Isparta Belediyesi'ne düzenlenen ve 22 kişinin tutuklandığı operasyonla ilgili Başkan Günaydın'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Son 2 - 3 yıldır iktidar partisinden olmayan belediye başkanları üzerinde itibarsızlaştırma operasyonları düzenlendiğini belirten Akaydın, "Tabi ki her belediyenin içinde çürük yumurtalar olabilir ama muhalif belediyelerde oluyor da iktidar partisine ait belediyelerde hiç olmuyor mu? Isparta'da bir tatsız olay yaşandı. Bu operasyonlar Antalya Korkuteli'nde, İzmir'de, Kadıköy'de yaşandı. Peki iktidara mensup belediyelerde hiç bir şey yok mu? Bütün yolsuzluklar muhalif belediyelerde mi oluyor diye sormadan edemiyorum" diye konuştu.

BELEDİYE BÜROKRATLARI KORKUDAN İŞ YAPAMAZ HALE GELDİ

Geçen hafta 16 aydır hapiste yatıp haklarında ciddi bir iddianame olmayan Antalya'nın Manavgat ve Korkuteli belediye başkanlarının salındığını kaydeden Akaydın, "İyi de sormazlar mı bu 16 ay ne olacak diye? Benim çok sevdiğim saydığım bir belediye başkanımız Sayın Yusuf Ziya Günaydın. 2,5 yıldır çok uygar, çok medeni şekilde bir iletişimimiz oldu. Bizim görevimiz kim Türkiye'de antidemokrat özgürlükleri kısıtlayan baskıcı davranışlarla karşı karşıya kalırsa bunları dile getirmelidir.

Boynumuz da kıldan da incedir. Hesabımızı her zaman vermeye de hazırız" görüşünü iletti. Akaydın, "Bu yaratılan ortamın psikolojisi, belediyelerimizin çok değerli, çok namuslu bürokratlarını, daire başkanlarını korkudan ve baskıdan neredeyse iş yapamaz hale getirilmiştir. Bunu da kamuoyu tarafından bilinmesinde yarar var" diyerek sözlerini noktaladı.

SUÇSUZ OLDUKLARI ORTAYA ÇIKACAKTIR

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın da, Akaydın'ın sözlerine katıldığını belirterek "En ciddi çalışan belediyeler arasında biz de varız. Bunda kusur aranacaksa bulunacaksa, yüce adaletimiz bunu ortaya çıkaracaktır. Benim sağ kolum olan kimseler içeride şu anda. Kısa zamanda yüce adaletin onların suçsuzluğunu ortaya çıkaracağını biliyorum. Ben çalışmayı seven bir insanım. Allah da bize yardım ediyor. Büyük bir bataktan süratle üst noktalara kadar çıktık. Bundan sonra da benim çalışmamı Allah'tan başka hiç kimse engelleyemeyecek. Fabrikalar kuran bir belediyeyiz, çalışan bir belediyeyiz.

Bugün de çok güzel kültürel bir organizasyonun içindeyiz. Ne mutlu bize. İnşallah sonu hayırlı olsun" şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum