Belediye Çalışıyor, Yalvaç Kazanıyor

Yalvaç Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yayınlanma:
Belediye Çalışıyor, Yalvaç Kazanıyor

Bugün çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri İlçe Merkezinde bulunan Hamidiye Camii Şadırvan boyama işlemleri, Hamidiye Cami yanında bulunan kaldırım ve yol çalışmaları, Katlı Otopark yanında Kanalizasyon yapım işleri, Yalvaç Yeni Otogar Binası alanı ve yol dolum çalışmaları, Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi önünde Atık su ve yağmur suyu çalışması, Kızılca Mezarlığı mevkii yağmur suyu çalışmaları, Bahçelievler Mahallesi yağmur suyu ve yol yapım çalışmaları, Kuşçular Parkı çatı izolasyon tadilat çalışmaları, Gazipaşa Caddesinde bulunan kaldırımların kayrak taşlarının derzlenmesi ve tamiratı çalışmaları ile bir günde yoğun çalışmaları ile dikkat çekiyor.

İlçenin sorunlarını çözme yönünde hızlı bir şekilde başarı ve çözüm sağlayan Belediye Başkanı Halil Hilmi Tütüncü ;’İlçemizde her türlü soruna en hızlı zamanda çözüm yolu üretip vatandaşlarımızın huzuru, sağlığı ve geleceği için çalışmaya devam edeceğiz.’ şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise çalışmalardan memnun olduklarını ifade ederek ; ‘Belediyemiz her gün hızlı bir şekilde çalışıyor. Ne sorunumuz olursa olsun kendilerine ulaşıp rahatlıkla anlatıyoruz ve en kısa zamanda da çözüme kavuşturuluyor diyerek Başkan Tütüncü ve ekibine teşekkür ederiz’dediler.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum