‘Belediye İşçisine Mobbing’ İşçi ve Memura Günaydın Müjdesi: ‘Huzur ve Refahı Yeniden Tesis Edeceğiz’

‘Belediye İşçisine Mobbing’ İşçi ve Memura Günaydın Müjdesi:‘Huzur ve Refahı Yeniden Tesis Edeceğiz’

Yayınlanma:
‘Belediye İşçisine Mobbing’ İşçi ve Memura Günaydın Müjdesi: ‘Huzur ve Refahı Yeniden Tesis Edeceğiz’

Milliyetçi Hareket Partisi Isparta Belediye Başkan adayı Yusuf Ziya Günaydın, 15 yıl boyunca kader birliği yaptığı belediye memuruna ve işçisine seslendi. Günaydın: ‘Size saygı göstermeyen, sizin istemediğiniz yöneticiler tarafından mobbinge uğradığınızı biliyorum. Daha önce göreve geldiğimizde maaşlarınızda ki adaletsizliği gidererek belediye de huzur ve refahı nasıl tesis ettiysek, 1 Nisan sabahında da inşallah göreve geldiğimiz de sizleri huzur ve refaha yeniden kavuşturacağım’ dedi.

Isparta’nın hali hazırda en uzun süre Belediye Başkanlığı görevini üstlenen, dönemleri boyunca işçi ve memur ayrımı yapmadan işçinin hakkını fazlasıyla veren Yusuf Ziya Günaydın eski mesai arkadaşlarına seslendi.

MHP adayı Günaydın: “Biz görevden ayrıldığımızdan beri huzurunuzun kaçtığını, ekonomik refahınızın ciddi manada azaldığını da biliyorum. Baskı altında olduğunuzu her an takip edildiğinizi hatta belediyeye ait araçlara ses ve görüntü kaydeden cihazlar yerleştirildiğini biliyorum. Size saygı göstermeyen, sizin istemediğiniz yöneticiler tarafından mobbinge uğradığınızı biliyorum.

Daha önce göreve geldiğimizde maaşlarınızda ki adaletsizliği gidererek belediye de huzur ve refahı nasıl tesis ettiysek, 1 Nisan sabahında da inşallah göreve geldiğimiz de hangi dönemde işe girmiş olursa olsun; hiç kimseyi ayırmadan, ayrıştırmadan sizleri huzur ve refaha yeniden kavuşturacağım.

Değerli personelim, değerli arkadaşlarım önümüzdeki 5 yıl boyunca sizlerle beraber kavgadan, gürültüden, şaibeden uzak, tertemiz ve sevgi dolu hizmetlerle süslenmiş bir belediyecilik örneğini yeniden tüm Türkiye’ye göstereceğiz.

Önceki dönem sizlerle beraber şehrimiz nasıl en yaşanabilir şehir yaptıysak yine birlikte biz yapacağız. Hep beraber Isparta’ya yeniden hizmet vermeye var mısınız?” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.