Belediye Kandil Simidi Dağıttı

Isparta Belediyesi mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla Mimar Sinan Camii ve Ulu Camii’de vatandaşlara kandil simidi dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 23 Ocak 2013 17:17
Belediye Kandil Simidi Dağıttı

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) Efendimizin doğum günü olarak bilinen bu gece öncesinde Isparta Belediyesi de hazırlattığı kandil simitlerini Mimar Sinan Camii ve Ulu Camii’de ikindi namazının ardından dağıttı.

Mevlit Kandili dolayısıyla açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, “Peygamber Efendimiz, insanı insan yapan bütün güzelliklerin, ahlaki erdemlerin odaklandığı bir şahsiyettir. Hayatında ve öğütlerinde hem bireysel hem de toplumsal hayatımızı aydınlatacak çok güzel örnekler vardır.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V)'in doğum günü olan Mevlid Kandili'nin Ispartalı hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm ülkemize ve insanlığa hayırlar getirmesini dilerim” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum