Belediye Kara Listede

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Türkiye’nin en borçlu 46’ncu kurumu olarak gösterilen Isparta Belediyesi, bu kez de Gelir İdaresi Başkanlığı tarafından açıklanan vergi borçluları sıralamasında yer aldı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 04 Eylül 2013 15:55
Belediye Kara Listede

Gelir İdaresi Başkanlığı, 30 Haziran 2013 itibarıyla ödenmemiş toplam miktarları 1 milyon lirayı aşan vergi ve cezaları bulunan mükellefleri teşhir etti.

Gelir İdaresi Başkanlığı'nın resmi internet adresinde yayımlanan listede 12 bin 914 mükellef yer aldı. 1 Haziran 2012-31 Mayıs 2013 tarihleri arasında kesinleşen ve toplam miktarları 1 milyon TL'yi aşan tarhiyatlar listesinde ise toplam bin 340 borçlu mükellefin isimleri açıklandı.

Vergi borçluları listesinde Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından Türkiye’nin en borçlu 46’ncı kurumu olarak gösterilen Isparta Belediyesi de yer alıyor. Isparta Belediyesi’nin Davraz Vergi Dairesine 7 milyon 164 bin lira vergi borcu bulunuyor.

Bilindiği gibi Belediyenin Sosyal Güvenlik Kurumuna da 13 milyon 134 bin lira borcu söz konusu…

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum