Belediye Meclisi İçin 300 Başvuru

22 belediye başkanlığı için 90 aday adayının yarıştığı AK Parti'de Isparta Belediye Meclis üyeliği koltuğu da en az başkanlık kadar kıymetli.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2013 10:42
Belediye Meclisi İçin 300 Başvuru

AK Parti'de Mart-2014 yerel seçimlerine ilişkin hazırlıklar devam ediyor. 22 beldede belediye başkan adayı ile il genel meclisi üyelikleri ve belediye meclis üyelikleri aday listesini hazırlamak için çeşitli çalışmaların yapıldığı AK Parti'de aralık ayında belirsizliklerin netleşmesi bekleniyor.

22 belediye başkanlığı için 90 aday adayının yarıştığı AK Parti'de belediye meclis üyeliği adaylığı da bir o kadar kıymetli. Özellikle Isparta Belediye Meclis Üyeliği için talep patlaması yaşanıyor.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ömer Parlak, Isparta Belediye Meclis Üyeliği adaylık başvurularının devam ettiğini söyledi. Belediye meclisine aday olacak kişilerin partiden form alabileceğini belirten Merkez İlçe Başkanı Parlak, form alıp da teslim etmeyenler için başvuru süresinin devam ettiğini ifade etti.

AK Parti'ye belediye meclis üyeliği için 300 başvuru olduğunu belirten Parlak, aday belirleme sürecinin genel merkez tarafından belirlenen kriterler doğrultusunda tamamlanacağını bildirdi. Parlak, "genel merkezimiz il belediye meclis üyeliği için belli mesleklerin mutlaka bulunmasını istiyor.

Mühendis, mimar, veteriner, esnaf ve benzeri çeşitli meslek kollarından temsilcilerin oluştuğu bir meclis listesi isteniyor. Bu doğrultuda değerlendirme çalışmamızı yapacağız. Adayımız belirlendikten sonra hep birlikte en güzel meclis üyeliği listesini yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum