Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Isparta Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Yayınlanma:
Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen ve Meclis üyelerinin mazbatalarını alması ile birlikte ilk meclis toplantısı başkan Başdeğirmen başkanlığında bugün saat 14.00 de gerçekleşti.

23 AK parti, 8 CHP, 4 İYİ Parti ve 2 MHP meclis üyesinin hazır bulunduğu toplantıda Başkan Başdeğirmen son nüfus artışı ile birlikte Isparta belediye meclis sayısının da 31 den 37’ye çıktığını belirterek şunları söyledi.

Uzun yıllardır Meclis burada hizmet veriyor, inşallah bu meclis yeni dönemde yeni meclis salonunu da yapar daha kapsamlı ve modern meclis salonunu yapmak bize nasip olur’ dedi.

GURUP SÖZCÜLERİ BELLİ OLDU

Isparta belediye Meclisinde partilerin gurup sözcüleri de belli oldu. Yeni dönemde AK parti gurup Sözcüsü ikinci kez meclis üyesi olan Uğur Büyükçulcu yapacak.

Seçimde en fazla üye veren ikinci Parti CHP’nin gurup sözcüsü ise Onur Demirel oldu.

4 üyesi bulunan İYİ Partinin gurup sözcüsü A. Afşin Bozkurt olurken, 2 Meclis üyesi bulunan MHP ise bu görevi Cihan Zengi yapacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum