Belediye Meclisi Isparta Oteli Kararını Verdi

Isparta Belediye Meclisi atıl durumdaki Büyük Isparta Oteli kararını verdi. Mecliste alınan kararla otel ilk yapıldığı gibi giriş katı işyerleri üst katlar ise konaklama olacak. İşyerlerinin değerlendirilmesinde ise tasarruf oteli kiralayan şirketin olaca

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Mayıs 2014 16:12
Belediye Meclisi Isparta Oteli Kararını Verdi

Belediye Meclisi gündem maddelerini görüşmek için toplandı. Atıl durumdaki Büyük Isparta Oteli ile ilgili de karar alan belediye meclisi otelin ilk yapıldığı halini alması için oy birliğiyle karar aldı.

Belediye meclisi otelin 10 yıllığına kiralanabilmesi için Belediye Encümenine yetki verdi. Otel, restorasyon çalışmasının yapılmasının ardından 10 yıllığını kiraya verilmek için ihaleye çıkarılacak.

Ak Partili Belediye Meclis üyesi Kadir Dal, otelin restorasyonun ardından kiraya verilecek işyerlerinin Isparta esnafına kiralanmasını istedi.

Ancak, Başkan Günaydın, zorunluluklar gereği iş yerlerinin oteli kiralayan şirket tarafından tasarruf edilebiceğini belirtti. Yani 10 yıllık kira ihalesine otel ve işyerleri ayrı ayrı çıkmayacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum