Belediye Mevlit Okuttu, Helva Dağıttı

Isparta Belediyesi ebediyete intikal eden öğretmenler için mevlit okuttu, helva dağıttı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Kasım 2011 14:38
Belediye Mevlit Okuttu, Helva Dağıttı

Isparta Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla ebediyete intikal eden öğretmenler için Mevlid-i Şerif okutuldu, ardından helva dağıtıldı. 1981 yılından bu yana her yıl kutlanan Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde Isparta Belediyesi de ebediyete intikal eden öğretmenleri unutmadı.

Isparta Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinlik kapsamında, ebediyete intikal eden öğretmenler için Mimar Sinan Camii’nde Mevlid-i Şerif okutuldu. Cuma namazının ardından ise vatandaşlara belediye tarafından hazırlanan iki kazan helva dağıtıldı.

Isparta Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın, öğretmenlerin bir ülkenin kalkınmasının temel taşları arasında yer aldığını ve öğretmenlerin haklarının ödenemeyeceğini söyledi. Başkan Günaydın, bir kez daha tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü’nü kutlarken, ebediyete intikal etmiş olan öğretmenlere de Allah’tan rahmet diledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.