Belediye Müdürlerine İade-İ İtibar

Belediye'ye yönelik operasyon sonrası tutuklanıp 117 gün sonra serbest kalan belediye müdürlerini eski görevlerine iade etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 29 Ocak 2012 12:19
Belediye Müdürlerine İade-İ İtibar

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, Belediye'ye yönelik operasyon sonrası

tutuklanıp 117 gün sonra serbest kalan belediye müdürlerini eski görevlerine iade etti. Bu süre zarfında o görevleri üstlenen personeli de plaketle ödüllendirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın 4 aylık süre zarfında görevlerini sürdüren Mali Hizmetler Müdürü Altan Uğurlu, Fen İşleri Müdürü Erol Çimen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Emin Büyükkurt'a teşekkür etti. Böylece 4 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan Mali Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Uysal, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın ve Kültür Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk yeniden görevlerine başladı.

Plaket töreninde kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, "Görevi başında iken belediyemize yapılan operasyonla 4 ay tutuklu kaldıktan sonra serbest bırakılan arkadaşlarımıza görevi iade-i itibarını yapmak istiyorum. 4 ay öncesine kadar görevi başında olan Fen İşleri Müdürü Hüseyin Altın, Mali Hizmetler Müdürü İsmail Hakkı Uysal, Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hasan Arıtürk'e görevlerini iade ediyorum. Bu arada tutukluluk süresi boyunca göreve getirmiş olduğumuz arkadaşlarımızdan Hasan Parlakyıldız ve Altan Uğurlu arkadaşımız Mali Hizmetler görevini sürdürdüler. Fen İşleri Müdürlüğünü Erol Çimen, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürlüğünün görevini ise Emin Büyükkurt arkadaşımız sürdürmüştür. Bu süre zarfı içerisinde gerçekten güzel bir hizmet vermişlerdir. Kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

4 ay süre ile görev yapan daire müdürlerine ise plaketlerini tekrar göreve getirilen daire müdürleri takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.