Belediye Operasyonu Davası Görüldü

Isparta Belediyesi'ne yönelik operasyon kapsamında Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da aralarında bulunduğu 82 kişinin yargılanmasına devam edildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Nisan 2013 11:17
Belediye Operasyonu Davası Görüldü

Isparta'da örgüt oluşturmak, ihaleye fesat karıştırmak, görevi kötüye kullanmak ve resmi evrakta sahtecilik iddiasıyla aralarında Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ın da bulunduğu 82 sanığın tutuksuz yargılandığı davanın sekizinci duruşması bugün görüldü.

Sanık avukatları, bilirkişi raporunu inceleyip yazılı ve sözlü yanıt vereceklerini ifade ederek süre istedi.

Talepleri dinleyen mahkeme heyeti, iddia makamının yeniden bilirkişi raporu talebinin bilirkişi raporları hakkında tarafların beyanları tespit edildikten sonra değerlendirilmesine karar verdi.

Heyet, bazı sanıklar hakkında uygulanan adli kontrol kararının devamına ve kefaletle serbest bırakılan sanıkların kefalet ücretinin geri ödenmesi taleplerinin reddine karar verdi. Mahkeme, duruşmayı 22 Mayıs 2013 Çarşamba gününe erteledi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum