Belediye Personeli İftarda Buluştu

Gelendost Belediyesi personeli, Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak tarafından düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 25 Temmuz 2013 15:19
Belediye Personeli İftarda Buluştu

Gelendost Belediye Başkanı Halim Kıyak tarafından düzenlenen iftar yemeği Gelendost Belediyesi Toplantı Salonunda düzenlendi.

Belediye Başkanı Halim Kıyak yaptığı konuşmada; ''Öncelikle bu yemeğe katılımlarınız için hepinize çok teşekkür ederim.Birlik ve beraberliğimizin simgesini en iyi şekilde gösterdik.Meclis üyesinden personeline kadar hepimiz burda birlikte güleryüz ve samimiyet içerisinde iftarımızı açacağız.Personelim benim gözümde her zaman değerli ve kıymetlidir.Sizlerin yaptığı başarılı çalışmalar göz ardı edilemez.Ben her zaman dediğim gibi doğru,düzgün ve dürüst personelimin her zaman yanındayım,her ne ihtiyacınız olursa olsun sizlere elimden geleni değil fazlasını veriyorum,vermeye çalışıyorum.Bu mübarek Ramazan Ayı'nın bayrama en güzel şekilde ulaşmasını,sizlerle birlikte nice bayramlar yaşamayı temenni ediyorum''dedi.


İftar yemeğine katılan Belediye Meclis Üyeleri ise Başkanımız hiç bir parti göz etmeksizin hepimizin fikirlerine,düşüncelerine önem veriyor.Biz Meclisimizde bulunan bütün partili arkadaşlar olarak her zaman Gelendost'u ön planda tutarak canla başla çalışmaya devam edeceğiz ayrıca bu yemeği düzenleyip birlik ve beraberliğimizin artmasını sağlayan Değerli Belediye Başkanımıza ve emeği geçen tüm personele teşekkür ederiz dedi.

Belediye Başkanı Halim Kıyak'ın birlik ve beraberliğin artması konusunda her geçen gün yenilikler yapan ve çalışmalarında hız kesmeyen performansı ile bizler arasında hiç bir sorunları olmadıklarını dile getiren Belediye Personeli; Başkanımız'dan Allah Razı olsun kapısını ne zaman çalsak, neden geldin? demedi. Bizim ihtiyaçlarımızın, sorunlarımızın çözülmesi için hep ön ayak oldu kendisine teşekkür ederiz dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.