Belediye Şirketinden Satılık Daireler

Belediye Şirketinden Satılık Daireler

Yayınlanma:
Güncelleme: 12 Kasım 2018 10:04
Belediye Şirketinden  Satılık Daireler

Eğirdir Belediyesi şirketinden göl manzaralı daireler satışa çıktı. 

Eğirdir Belediyesine ait  Gölbelde Şirketi tarafından yaptırılan daireler satışa sunuldu. Yüzde 70'i tamamlanan daireler avantajlı fırsatlarla satılacak. Şirket Müdürü Osman Coşkunsu, uygun fiyatlarla satılacak olan dairelerden örnek olarak hazırlanan evi görmek isteyenlerin ve satın almak isteyenlerin acele etmesi gerektiğini söyledi. 0543 411 7734 Numaralı Telefondan Detaylı Bilgi Alabileceği bildirildi. 

Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl konu ile yaptığı açıklamasında "  Biz yolda kalan arabayı hani nasıl derler ya yolda kalmış bir arabaya el atıverin diye bizde öyle yapmayı düşündüğümüz Kış Yurdu bölgesine el attık. Buranın alt yapısını götüreceğiz, kanalizasyon ve suyu var yolu da var, Konya yoluna da yakın onun için yapılacak şey şu mevcut sahada. İnsanlar bizi Dünyayı tutan sarı öküz sanıyor kooperatif kuruver para yetmediği zaman para ver bürokrasisini yap bunlar zor tabi ama biz yolla kalan arabaya el atacağız yolda sağlıklı yürümesini sağlayacağız. Gerçek ihtiyaç sahibi hemşehrilerimizi Eğirdir de gürültüsüz temiz daireler ve yaşam sunma hedefiyle örnek dairemizi tamamladık.  Eğirdir'i çok yükseltip yığın haline getirmeyeceğiz maksimum 6 kat uygulamamız devam edecek. Yeni binalarımız Eğirdir'e hayırlı olsun" dedi. 

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.