Belediyeciliğin Kitabını AK Parti Yazdı

Belediyeciliğin Kitabını AK Parti Yazdı

Yayınlanma:
Güncelleme: 17 Aralık 2018 17:01
Belediyeciliğin Kitabını AK Parti Yazdı

AK Parti Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Cumhurbaşkanımız 1994’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tarih yazdı. Ben de onun izinde, gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket edeceğim. Türkiye’de belediyeciliğin kitabını AK Parti yazdı” dedi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Belediye Başkan Adayı Şükrü Başdeğirmen, Isparta için büyük idealleri olduğunun altını çizerek, “Bizim bu şehir için hedeflerimiz ve öngörülülerimiz var. Sorumluluklarımız, görevlerimiz ve vefa borcumuz var. İnşallah bunları yerine getireceğiz” dedi.

Belediyecilik anlayışı ile ilgili de ipuçları veren Başdeğirmen, “AK Parti ile Türkiye’nin her alanda yaşadıkları ortada. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan büyük bir lider. Dünyaya hitap eden, ileri görüşlü, dik, onurlu bir lider. Bizim de bu liderin yolundan gitmemiz gerektiğini düşündüm. Zaten tüm seçimlerde oyumuzu AK Parti’ye veriyorduk. Birçok seçimde tavrımızı net bir şekilde ortaya koyduk. Referandumlar yaşadık.
Rengimizi açıkça ifada ettik. Hep istikrardan yana olduk. Yerel yönetimlerde de AK Parti’nin belediyecilik başarıları ortada. Belediyeciliğin kitabını AK Parti yazdı. Sayın Cumhurbaşkanımız 1994’de İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde tarih yazdı. Ben de onun izinde, AK Parti belediyecilik anlayışı ile gönül belediyeciliği anlayışı ile hareket edeceğim” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum