Belediyeden Çanakkale Şehitlerine Büyük Ahde Vefa

Belediyeden Çanakkale şehitlerine büyük ahde vefa

Yayınlanma:
Güncelleme: 18 Mart 2015 15:35
Belediyeden Çanakkale Şehitlerine Büyük Ahde Vefa

Isparta Belediyesi çalışanları Çanakkale Zaferi’nin 100.’ncü yıl dönümünde, belediye yemekhanesinde, şehitlerin 100 yıl önce savaşta yediği yemeğin aynısını yediler.

Isparta Belediyesi çalışanları, her öğle arasında belediye yemekhanesinde yedikleri yemekte bugün bir sürprizle karşılaştılar.
Belediye Başkanı Yüksek Mimar Yusuf Ziya Günaydın’ın talimatı ile menüde bir değişiklik yapıldı. Başkan Günaydın, 100 yıl önce Çanakkale savaşında, cephedeki askerler ne yemek yedilerse aynısını 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde ikram etti.

Belediye yemekhanesinde yemek yiyen personel ve misafirler menüde zamanın zor şartlarında askerlere verilen yarma çorba ve üzüm hoşafını görünce duygulandılar. Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, ecdadımızın hangi şartlarda bu vatanı kazanmak için çarpıştığını bir nebze olsun göstermek ve yaşamak istediklerini belirterek, “Üzüm hoşafı ile karnını doyurmaya çalışan ecdadımızı hiç unutmadık, unutmayacağız, unutturmayacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum