Belediyeden Dev Bir Otopark Projesi Daha

Belediyeden Dev Bir Otopark Projesi Daha

Yayınlanma:
Güncelleme: 14 Mayıs 2015 12:20
Belediyeden Dev Bir Otopark Projesi Daha

Belediye Başkanı Günaydın, Askeri Lojmandaki binaların yıkılmasının ardından orada belediyeye ait olan arsaya 800 araçlık büyük bir otopark yapacaklarını bildirdi.

Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın, dün basın mensuplarıyla bir araya gelerek yeni bir müjde verdi. Bir süre önce yıkımı tamamlanan askeri lojmanlarının bulunduğu alanda belediyeye ait olan yere dev bir otopark yapma hazırlığında olduklarını açıklayan Günaydın, ‘’Isparta için çok elzem projeler var. Bunların başında otoparklar geliyor. Özkanlar Kavşağı’ndan IYAŞ’a kadar otopark yapacak yerimiz yoktu. Fakat Askeri Lojmanlar yıkıldı ve burada yerde yerimiz vardı. Vaziyet planını düzelttik ve kabul oldu. 4 bin m2 yerimiz vardı. Cephenin bitiminde ve yeşil alanda bu yerimiz. Yeşil alanımızla arkadaki yeri takas edip yerine başka yer de alıyoruz. Toplam 6 bin m2 yerimiz olacak. Biz bir göz istedik Allah iki göz verdi. İnşaat hazırlıklarına başlıyoruz. Isparta’nın en büyük otoparkını buraya yapacağız. 800 araçlık bir otopark düşünüyoruz. Proje çalışmaları başlıyor. Belki yer altı ya da yer üstü yapacağız. Altı otopark yapıp üstüne sosyal tesis olabilir. Çok şıklı olarak çalışıyoruz’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum