Belediyeler Birliğinden Günaydın'ı Ziyaret

Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce ve beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 08 Şubat 2012 15:35
Belediyeler Birliğinden Günaydın'ı Ziyaret

Akdeniz Belediyeler Birliği Genel Sekreteri Hüseyin İnce ve beraberindeki heyet, Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Hüseyin İnce, Akdeniz Belediyeler Birliği olarak belediyeler ile ortak çalışmalar içinde olduklarını söyledi. Çalışmaları hakkında Başkan Günaydın'a bilgi veren İnce, "Isparta Belediyesi'nin başarılı çalışmalarından alacağımız örnekleri diğer üyelerimize anlatmak için burada bulunuyoruz. Başkanımız bizleri kabul ettiler ve başarılı çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde belediye başkanlarıyla birlikte başkanımızın ev sahipliğinde Davraz'da bir toplantı yapmayı amaçlıyoruz" dedi.

Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın ise Akdeniz Belediyeler Birliği Toplantısı'na ev sahipliği yapmaktan büyük onur duyacağını söyledi.

Karşılıklı bilgi paylaşımında bulunduklarına işaret eden Günaydın, "Bu görüşmenin ardından güzel bir konu daha gelişti, Akdeniz Belediyeler Birliği'ne üye belediye başkanlarımız belirlenecek bir tarihte Isparta'da toplanacak. Bu toplantıda belediye başkanları olarak birbirimize yaptığımız çalışmaları aktaracağız" diye konuştu.

Isparta'da 81 ilde yapılamayan altyapı yağmur suyu ızgara sistemini gerçekleştirdiklerini anlatan Günaydın, "Toplantıda bütün şehrin altyapısını nasıl oluşturduğumuzu anlatacağım. Bunu meslektaşlarıma aktarmak istiyorum. Onlar da yaptıkları icraatlarını bizlere aktaracaklar. Toplantının oldukça verimli geçeceğine inanıyoruz. Şimdiden düzenlenecek bu toplantımızın tüm belediye başkanlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.