Belediyeyi Babasının Çiftliği Gibi Kullanıyor

AK Parti İl Başkanı Osman Zabun, MHP İl Başkanı İsa Yalçın'ın 'devletin kaynaklarını kullanıyor' eleştirisine cevap verdi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 21 Mart 2014 11:05
Belediyeyi Babasının Çiftliği Gibi Kullanıyor

AK Parti'nin devletin kaynaklarını kullandığını doğrulayan Zabun, "ama biz kaynakları Isparta'nın lehine, Isparta halkının menfaati için kullanıyoruz. Birileride belediyeyi babasının çiftliği gibi kullanıyor" konuştu.

AK Parti İl Başkanı Zabun, şu açıklamalarda bulundu:
"Evet devletin kaynaklarını kullanıyoruz. Ama Isparta'nın lehine kullanıyoruz. Süreç içerisinde 2 bakınımız Isparta'ya teşrif ettiler. Sayın Başbakanımızı güzel ilimiz Isparta'da misafir etik. Daha önce Ulaştırma Bakanımız ageldi. Dereboğazı Duble Yolu'nun startını verdik. 2 etap çalışma için ihale gerçekleştirildi. Aradaki yol için de proje etüt ihalesine hazırlanıyor. Isparta-Burdur arası Gelincik Yolu'nun Karayolları ağına alınması için çalışmalra başladı. inşallah yakın zamanda sonuçlanacak. Sağlık Bakanımızı misafir ettik. 755 milyon TL'ye maledilecek ve Ispartamız için büyük istihdam kaynağı oluşturacak Şehir Hastanemizin temelini attık.

Orman ve Su İşleri Bakanımız geldiler. Isparta'da yapılan yatırıların açılışını gerçekleştirdik. Yine 1 yıl içerisinde yapımı tamamlanacak 122 milyon TL'lik projelerin startını verdik. Biz devletimizin kaynaklarını Isparta halkı için, milletimiz için kullanıyoruz. Bu kullanmaya devam edeceğiz.

Biriler belediyeyi babasının çiftliği zannetip siyasi çalışmaları için kullanıyor. Biz devletimizin kaynaklarını milletimizin lehine kullanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum