“Benim Gönlümde Isparta'nın Ayrı Bir Yeri Var"

“Benim Gönlümde Isparta'nın Ayrı Bir Yeri Var"

Yayınlanma:
Güncelleme: 01 Eylül 2016 09:54
“Benim Gönlümde Isparta'nın Ayrı Bir Yeri Var"

Halen Ankara Vali Yardımcılığı görevini yürüten ve daha önce 7 yıl boyunca ilimizde görev yapan Hasan Ersan Isparta’yı her zaman özlemle andıklarını belirterek, “Orada çok güzel dostluklar edindik. Isparta’nın benim ve ailemdeki yeri ve önemi her zaman büyüktür. Ispartalı dostlarımıza kapım her zaman açıktır” şeklinde konuştu.

Uzun yıllar Isparta’da Vali Yardımcılığı görevinde bulunan ve halen Ankara Vali Yardımcılığı görevini yürüten Hasan Ersan’dan Ispartalılara selam var.

DUAYEN GAZETECİ
ÖZKAN’I KABUL ETTİ
Demokrat Gazetesi Haber Müdürü ve Isparta Gazeteciler Cemiyeti eski Başkanı Duayen Gazeteci Nasuh Özkan geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği Ankara ziyareti çerçevesinde Ankara Vali Yardımcısı Hasan Ersan’ı da ziyaret etti. Ersan tarafından sıcak ve samimi bir şekilde karşılanan Gazeteci Özkan, uzun uzun sohbet ettiği Ersan’a Isparta’nın şuanki durumuna ilişkin bilgiler verdi. Isparta’da görev yaptığı 7 yıllık süre içerisinde bir ara Basından da sorumlu olan Hasan Ersan, Gazeteci Nasuh Özkan’ın kendisini ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Isparta’da görev yaptığı günleri gerek kendisinin ve gerekse ailesinin unutmasının mümkün olmadığını belirterek, “Isparta’nın yeri bizim için hep ayrı olacak. Orada çok güzel dostluklar edindik. Kızım da Savcılık görevine ilk olarak Isparta’da başlamıştı. Isparta’da çok güzel günlerimiz geçti ve orada bulunduğumuz süre içerisinde güzel hizmetlerde bulunduk. Bu nedenle Isparta’nın bizim için ayrı bir önemi ve yeri var. Isparta’da çok güzel dostluklar edindik. Sizin aracılığınızla Isparta’da bizi tanıyan tüm dostlarımıza ve Ispartalılara selamlarımı gönderiyorum. Kapım daima Ispartalılara açık” dedi.

Ziyareti değerlendiren arkadaşımız Nasuh Özkan’da, “Sayın Hasan Ersan’la Isparta Vali Yardımcısı iken o dönem bende Isparta Gazeteciler Cemiyeti Başkanıydım. O yıllarda Cemiyetimize tahsis edilmiş olan Damgacı sokaktaki dernek binamızın restorasyonunda kendisinin çok ilgi ve büyük desteğini gördük. Kendisinin Isparta’da görev yaptığı dönemdeki güzel hizmetlerini ve basına olan desteğini unutmamız mümkün değil” dedi. Halen Ankara Vali Yardımcısı olan Hasan Ersan İlimizde 7 yıl Vali Yardımcılığı görevinde bulunmuştu. Ersan daha önce ise Uluborlu ilçemizde de 1 yıl Kaymakamlık görevinde bulunmuştu.
Ersan Isparta Vali Yardımcılığının ardından sırasıyla Bursa ve Samsun Vali Yardımcılığı görevinde bulunduktan sonra Ankara Vali Yardımcılığı görevine atanmıştı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.