Beşiktaş Adebayor'a Uçuyor

Vodafone'la yapacağı sponsorluk anlaşması için İngiltere'ye gidecek olan Fikret Orman, Adebayor transferini de noktalayacak. Yıldız futbolcunun istediği ücrette indirime giderek yönetime haber göndermesiyle bu transfer hafta içinde bitecek.

Yayınlanma:
Güncelleme: 30 Temmuz 2013 11:33
Beşiktaş Adebayor'a Uçuyor

Beşiktaş, Adebayor transferinde sona yaklaşıyor. Siyah-Beyazlılar, daha önce Togo’lu golcünün menacerleriyle iki kez bir araya gelmiş ve yıldız futbolcunun, yıllık ücretinde indirime gitmesini istemişti.



Beşiktaş’tan senelik 5 milyon Euro garanti para isteyen siyahi oyuncu, şu ana kadar kendisine Beşiktaş’tan başka teklifin gelmemesi üzerine indirime gidebileceğini belirtti. Vodafone ile yapılacak olan sponsorluk anlaşması nedeniyle İngiltere’ye gidecek olan başkan Fikret Orman, imzaların atılmasının ardından bu transfere nokta koymak için girişimlere başlayacak. Beşiktaş’ın teklifini değerlendirmek isteyen Togolu oyuncu, menacerleri aracılığıyla yönetime mesaj gönderdi ve görüşme talep etti. Bu gelişmeyle birlikte İngiltere’de temaslarda bulunacak olan Fikret Orman, yıldız golcünün transferiyle de bizzat ilgilenecek.

Çebi’nin Ronaldinho aşkı
Adebayor transferinin yanı sıra Kartal’da gündemin bir diğer maddesi de Ronaldinho. 2’nci başkan Ahmet Nur Çebi, tüm mesaisini Brezilyalı oyuncu için harcıyor. Sambacı yıldızı İstanbul’a getirebilmek için tüm şartları zorlayan Ahmet Nur Çebi, sponsorlardan gelecek haberi bekliyor. Bilindiği gibi Fikret Orman, Ronaldinho’nun transferi için kulübün kasasından en fazla 2.5 milyon Euro çıkabileceğini belirterek, transferin sponsorlara bağlı olduğunu söylemişti.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor