Beşiktaş'a Şok! Almeida Görüşmeden Ayrıldı

Geride bıraktığımız sezonda attığı 13 golle Siyah-Beyazlılar'ın en golcü ismi olan Hugo Almeida'nın, yönetimle görüşmeden ülkesine döndüğü bildirildi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 20 Mayıs 2014 11:14
Beşiktaş'a Şok! Almeida Görüşmeden Ayrıldı

Siyah-Beyazlılar'ın bu sezon attığı 13 golle ligdeki en golcü ismi olan Hugo Almeida'nın geleceği büyük merak konusu... Beşiktaş'ta yönetimin yaklaşık 4 ay önce Portekizli oyuncuyla yaptığı görüşmelerde anlaşma sağlanamamıştı.

Tecrübeli futbolcunun yıllık aldığı 2.5 milyon Euro'nun altında önerilen teklifi kabul etmek istememesi, yeni anlaşmanın da sezon sonuna kalmasına neden olmuştu. Ligde ikincilik savaşı sırasında takımın konsantrasyonunun bozulmasını istemeyen yönetim, Almeida ile yapılacak ikinci görüşmeyi sonraya bırakmıştı.

Ancak tecrübeli forvetin, görüşme yapmadan ülkesi Portekiz'in yolunu tuttuğu öğrenildi. 2014 Dünya Kupası'nda milli takımın aday kadrosunda yer alacak Almeida'ya karşı Kara Kartal'ın nasıl bir yol izleyeceği ise halen netlik kazanmadı.

'Şanssızlığını sonunda kırdı'
Teknik direktör Slaven Bilic'in de, Almeida'nın kalmasından yana görüş bildirdiği gelen haberler arasında yer alıyor. Hırvat hocanın, yönetime 30 yaşındaki oyuncuyla ilgili olarak, "Kesinlikle çok üst düzey bir futbolcu. Uzun süredir gol atamıyordu ama, bu şanssızlığını son maçta kırdı. Belindeki ağrılar, onun tam randımanla çalışmasını hep engelledi. Sıkıntıları olmasa, hep üst seviyede oynar. Bizim için önemli oyuncu ve onu takımda tutmalıyız" dediği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Spor