Beyaz Gelinliğe Bürünen Davraz Büyüledi

Beyaz Gelinliğe Bürünen Davraz Büyüledi

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Ocak 2019 11:02
Beyaz Gelinliğe Bürünen Davraz Büyüledi

Doğal güzellikleri ve Akdeniz’in incisi konumundaki 1635 metre yüksekliğindeki Davraz Dağında 1 metreyi aşan kar kalınlığı Davraz Kayak Merkezi adeta beyaz gelinliğe bürürken kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Isparta’da yaklaşık bir haftadır yağan kar şehirde olduğu gibi Akdeniz’in İncisi Davraz Kayak Merkezini de beyaz örtüyle kapladı.

YOĞUN KAR YAĞIŞI DAVRAZ’DA
MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLER OLUŞTURDU
Davraz’da kar alınlığının oteller bölgesinde 80 santimetre, 3. Telesiyej bölgesinde 1,5 metreye ulaştığı belirtilirken, zirvesi 1635 metre yüksekliğinde olan Davraz Dağı kartpostallık manzaralarıyla büyüledi. Özellikle hafta sonları başta Isparta olmak üzere Antalya, Burdur ve hatta Denizli gibi illerden gelen vatandaşların yoğun bir şekilde gelerek kar üzerinde gerek kayarak gerekse mangal yaparak keyif yaptığı dikkat çekti.

“GÜZEL MANZARALARI
ÖLÜMSÜZLEŞTİRİYORLAR”
Davraz Kayak Merkezi Tesisler Sorumlusu Alibaz Kayacan, Merkezde yoğun yağan karın ardından sadece kaymak veya eğlenmek için değil, görmeye değer güzelliklerden oluşan manzaralar oluştuğunu belirterek; “Bu manzaralar merkeze gelenler tarafından gerek cep telefonu ile gerek kamera ile videoya çekiliyor gerekse fotoğraflanarak ölümsüzleştiriliyor. Bu da bizi son derece mutlu ediyor” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.