Bilgiç: 'Gölcük, Abant’tan Daha Muhteşem Olacak'

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Gölcük ile ilgili çalışmaların sürdüğünü ve çalışmaların bittiğinde Gölcüğün Abant’tan daha muhteşem bir turizm merkezi olacağını açıkladı.

Yayınlanma:
Güncelleme: 19 Mart 2013 11:40
Bilgiç: 'Gölcük, Abant’tan Daha Muhteşem Olacak'

Bilgiç, Gölcük ve Milas için projelerin hazır olduğunu belirterek:”İmar Planı değişikliği için gerekli çalışmalar başlandı ve 100 bin liralık ödenek ayrıldı. İhalesi kısa süre içinde yapılacak. Tabiat Varlıkları Bölge Müdürlüğü çalışmaları yürütüyor.

Projeyi çizen Mimarlar Odası Başkanımız Merve Kuyu’da büyük destek veriyor. Gereli İmar değişikliğinin ardından, proje kapsamındaki çalışmalar başlayacak. Gölcük’te proje hayata geçtiğinde Abant’tan daha harika olacak, Türkiye’nin dört bir yanından insanlar akın edecek. Bizler bu çalışmalara her türlüsdesteği veriyoruz. Çalışmalarından dolayı Sayın Merve Kuyu’ya da teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum