Bilgiç: 'Muhalefetin Verebileceği Bir Şey Yok'

AK Partili Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 07 Haziran 2011 15:48
Bilgiç: 'Muhalefetin Verebileceği Bir Şey Yok'

12 Haziran Pazar günü yapılacak genel seçimler öncesi AK Parti Isparta Milletvekili adayları çalışmalarını sürdürüyor.

AK Partili Milletvekili adayları seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Büyükhacılar Köyü sakinleriyle bir araya geldi.

Partisinin iktidarı döneminde yaptığı icraatları anlatan AK Parti Isparta Milletvekili Adayı Pınar Taner Topsakal, yeni dönemde partisinin iktidar olduğu takdirde yapacağı yatırımlara da değindi.

Seçimlerde partisinin 150 binin üsten oy alacağını ifade eden AK Parti Isparta Milletvekili ve 1. Sıra Milletvekili Adayı Süreyya Sadi Bilgiç, “Biz 4-0 yapmak istiyoruz. Çünkü muhalefet milletvekilinin Isparta’ya verebileceği bir şey yoktur” dedi.

Bilgiç sözlerini şöyle sürdürdü:” Geçen gün bir muhalefet partisinin milletvekili adayı aynı zamanda milletvekili oluyor kendisi radyo programında siz bugüne kadar ne yaptınız sorusuna biz muhalefetteydik birşey yapamadık diye cevap vermiş. Kendisi itiraf etmiş. Biz başından bu yana söylüyoruz. Biz 4 arkadaş meclise gidersek Isparta pastadan daha fazla pay alır. Muhalefetin Isparta’ya katkı sağlayacağı bir şey yoktur. Onun içinde 12 Haziran Pazar günü yapılacak seçimlerde 150 binin üzerinde oy alarak 4-0 yaparak Meclise gitmek istiyoruz.”

Konuşmaların ardından Milletvekili Bilgiç, köy sakinlerinin sorunlarını dinledi.


Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum