Bilgiç; "Namus Sözü Veriyorum"

Isparta'dan 3.dönem milletvekilliği için vize alan AK Parti'li Süreyya Sadi Bilgiç, "Türkiye için bugün en büyük ihtiyaç birlik ve beraberlik içinde ve el ele olmaktır" dedi.

Yayınlanma:
Güncelleme: 10 Haziran 2015 09:51
Bilgiç; "Namus Sözü Veriyorum"

AK Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Haziran seçim sonuçlarını değerlendirirken birlik ve beraberliğe dikkat çekti. Seçim öncesinde olduğu gibi olgun mesajlar veren Bilgiç, "halkımızın iradesi başımızın üzerindedir. Oyunu kullanarak milli iradeyi tecelli ettiren halkımıza teşekkür ediyoruz. Isparta halkımız bana yeniden milletvekilliği yetkisi vermiştir. Bu yetkiyi her zaman olduğu gibi doğru bir şekilde, şehrime ve ülkeme hizmet için kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Halkımızın iradesi doğrultusunda sandıktan çıkan sonuç en iyi şekilde değerlendirilecek ve Türkiye'nin menfaatine olan adımlar atılacaktır" dedi.

Seçim öncesindeki birlik ve beraberlik mesajlarını yenileyen Bilgiç, "artık seçim bitti. Türkiye için ilimiz için birlik ve beraberlik içinde, el ele olmamız gerekiyor. Isparta bizim. Kavga ederek bir yere varamayız. Benim kapım herkese açık. Seçimden sonra rozetlerimizi çıkaracağız. Bu bir yarış. Yarışın bir tane galibi olur. AK Partilisi, MHP’lisi, CHP’lisi hepsi bizim kardeşimiz. Tartışmalarla, kavgalarla Isparta’nın gündemini meşgul etmeyelim. Birlik içinde Isparta’yı kalkındıralım" dedi.

MHP'li Isparta Belediye Başkanı Yusuf Ziya Günaydın'a seçim öncesi verdiği sözlerin geçerli olduğunu da belirten Bilgiç, "Belediye Başkanımız da üzerine düşeni yapsın. 2019 yılına kadar Isparta için yararlı olan tüm projelerinize destek vereceğim. Ankara’da takipçiliğini ben yapacağım. 2019 yılına kadar Ispartanın menfaatine olan her konuda yanınızdayız ve arkanızdayım. Buradan namus sözü veriyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum