Bilgiç'in 7 Haziran Hedefi 160 Bin Oy!

AK Parti'de birinci sıraya oturan Süreyya Sadi Bilgiç, 7 Haziran seçimlerinde partisinin 160 binin üzerinde bir oy alarak 4 milletvekili ile Ankara'ya gideceğini iddia etti.

Yayınlanma:
Güncelleme: 22 Nisan 2015 14:00
Bilgiç'in 7 Haziran Hedefi 160 Bin Oy!

Adalet ve Kalkınma Partisi'nde hedef yüksek. AK Parti Milletvekili ve birinci sıra adayı Sğreyya Sadi Bilgiç, partisinin 7 Haziran seçimlerinde 160 binin üzerinde oy alarak Ankara'ya 4 milletvekili ile gideceklerini ileri sürdü.

Yerel seçimlerle genel seçimlerin mukayese edilmemesi gerektiğine dikkat çeken Bilgiç, partisinin bütün genel seçimlerden büyüyerek çıktığını söyledi.

Bilgiç, "Yerel seçimlerle genel seçimleri birbiriyle mukayese edemezsiniz. Bu elmayla armudu toplamaya benzer. Genel seçimlerde AK Parti’nin oylarına baktığınızda ciddi artış göstermiştir. 2011 seçimlerinde 150 bin oy hedefi koyduğumda kimse inanmadı ve 138 bin oyda kaldık. 3. Milletvekilini de az bir oyla kaçırmıştık. 2015 seçimlerinde baktığınızda, yapılanlara bakıldığında 4 milletvekili olarak Ankara'ya gideriz. 4-0 yakalamak için 160 binin üzerine çıkarsınız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum