Bilgiç'ten Isparta'ya Duble Yol Müjdesi

Bir kısmı 2011 yılı yatırım programına alınan ve çalışmalarına başlanan, bir kısmı da 2012 programına alınacak olan Antalya - Isparta, Isparta - Konya arası duble yol girişimlerinde sevindirici gelişmeler yaşanıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 13 Eylül 2011 18:05
Bilgiç'ten Isparta'ya Duble Yol Müjdesi

Ak Parti Isparta Milletvekili Süreyya Sadi Bilgiç, Antalya tarafından çalışmaların kısa süre içinde başlayacağını, Konya - Beyşehir arası duble yol çalışmalarının sürdüğünü belirterek:

"2012 yılı programına da Isparta - Beyşehir arasındaki kısım alınacak. Bu çalışmaların alt - yapısını oluşturmak için Çetince - Ş. Karaağaç arasında bulunan 18 km.'lik yolun iyileştirmesi ve virajların düzlenmesi işi yapılacak. Bu iş için ihale yapılıyor.Bu süreçte hem kamulaştırma yapılacak, hem de yol genişleyecek. Böylece duble yol çalışmaları daha kolay ve hızlı yapılacak.

Isparta'ya hizmet noktasında her türlü girişimi yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Isparta hak ettiği ve istediği hizmeti almaya devam edecektir. Milletvekili arkadaşımız Recep Özel ile birlikte, el ele Isparta için çalışmaya devam edeceğiz. Ak Parti iktidarının farkı görülmeye, yatırımlar, destekler gelmeye devam edecek" şeklinde konuştu.
Bilgiç bununla birlikte, ilçe ve belde belediyelerine de proje karşılığı önemli destekler verilmeye devam edileceğinin altını çizdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum