Bilimsel Etkinlik Projesi Tamamlandı

Bilimsel Etkinlik Projesi Tamamlandı

Yayınlanma:
Güncelleme: 09 Aralık 2015 15:57
Bilimsel Etkinlik Projesi Tamamlandı

Süleyman Demirel Üniversitesi öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mert’in yürütücüsü olduğu TÜBİTAK-Bilim İnsanı Destekleme Projesi kapsamında desteklenen 2229 kodlu ve “Doğal Ekosistemler İçin CBS ve Uydu Görüntüleri Kullanılarak Çevresel Altlıkların Hazırlanması” isimli Bilimsel Etkinlik projesi 30 Kasım - 6 Aralık 2015 tarihleri arasında Antalya –Liberty Hotels Lara’da başarıyla tamamlandı.

Proje süresince değişik üniversitelerin farklı anabilim dallarında Yüksek Lisans ve Doktora düzeyinde öğrenim gören toplam 30 katılımcıya düzenleme kurulu başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Mert ve Eğitmenler Prof. Dr. İbrahim Özdemir, Doç. Dr. Kürşad Özkan, Doç. Dr. Serkan Gülsoy, Yrd. Doç. Dr. Özdemir Şentürk, Yrd. Doç. Dr. Mehmet Güvenç Negiz, Yrd. Doç. Dr. Şengül Aksan, Öğr. Gör. Dr. Halil Süel, Öğr. Gör. Dr. Yunus Eser tarafından, doğal ekosistemler için kullanılacak altlık haritaların coğrafi bilgi sistemleri ve uzaktan algılama yöntemleri ile elde edilmesi konusunda bilgiler verildi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum