Binbirevlerde Baz İstasyonu Tepkisi

Özel bir GSM operatör şirketinin, Binbirevler Mahallesinde evlerin arasında bulunan alana baz istasyonu dikmek için çalışma başlatması tepkilere yol açıyor.

Yayınlanma:
Güncelleme: 28 Haziran 2012 11:46
Binbirevlerde Baz İstasyonu Tepkisi

Binbirevler Mahalle halkı gerekirse çarşıya kadar yürüyeceklerini dile getirdiler. Baz istasyonunun dikilecek yerde çok sayıda ev bulunuyor.

Bunun için yetkililere seslenen mahalle halkı, “Biz buraya baz istasyonu dikilmesine karşıyız. Kimse para uğuruna bizim sağlığımız ile oynayamaz. Yetkililere sesleniyoruz. Bize hiçe saymayın ve destek olun. Bulunduğumuz alanda gül bahçeleri var. Belki de baz istasyonu yüzünden gül ürünleri zarar görecek. İnsanların yaşamadığı bazı alanlar var, gidip oraya diksinler. Sayın Vali’miz ve Belediye Başkanımız gerekli girişimlerde bulunsunlar ve bu baz istasyonu işini iptal etsinler. En kısa zamanda mahalle olarak imza toplayıp, o yetkili şirkete göndereceğiz. Gerekirse o firmanın hattını kullanmayız. Burada binlerce insan yaşıyor. Çoluk çocuğumuzun kanser olmasını istemiyoruz. Baz istasyonu kurulmaması için hukuki mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.