Bir Köpek Dövüşü Daha Engellendi

Bir Köpek Dövüşü Daha Engellendi

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Kasım 2015 13:31
Bir Köpek Dövüşü Daha Engellendi

Geçtiğimiz hafta köpek dövüşü yapılacağına dair ihbar ile harekete geçen Isparta Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekipleri hemen olay yerine intikal ederek olası bir vahşetin önüne geçti.

15 Kasım Pazar günü ihbarı değerlendirmek üzere Gelendost İlçesi, Avşar Köyü koruyel mevkiine doğru hareket eden ve Gelendost Jandarmasıile buluşarak konuyu müzakere eden ekipler daha sonra Eğirdir Şefliğine bağlıresmi aracı bir ön keşif için olay mahalline gönderdi.

Ön keşif için giden ekipolay mahallinde 4-5 adet araç bulunduğunu bildirdi. Jandarma ile beraberekibimizin olay mahalline acil intikal etmesi gerektiği bilgisi üzerine ekiplerolay mahalline ulaştı. Jandarma ekibi orada bulunan vatandaşların kimlikkontrollerini yaptıktan sonra araçların bagajlarını rızaen kontrol etti.

Araçların 3 tanesinin bagajında köpek bulunduğunun tespit edilmesi üzerine, bu3 adet araç ile beraber Gelendost Jandarma Komutanlığına hareket edilerek oradaköpek bulunan araç sahiplerine tutanak tutuldu ve köpekleri de kendilerine yediemin olarak teslim edildi.

Köpek dövüşü ile ilgili yapılan ihbarıdeğerlendiren Isparta Şube Müdürlüğü, Gelendost İlçe Jandarma ve Polis ekipleri Gelendost ilçesinde köpek dövüşüne engel oldu. Gelendost ve Yalvaç ilçelerinde konu ile ilgili kişiler hakkında gerekli takibat yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.