Bir lojmana 3 müdürlük sığdırıldı!

İl Özel İdaresine ait eski Köy Hizmetleri Lojmanında bugün Isparta’nın en önemli 3 müdürlüğü hizmet veriyor. En büyük sıkıntı ise zaten yer olmayan lojmanda tayinle bir personelin gelip ayakta kalması!

Yayınlanma:
Güncelleme: 26 Temmuz 2013 11:56
Bir lojmana 3 müdürlük sığdırıldı!

Teknolojinin ve imkânların tavan yaptığı günümüzde deyim yerindeyse köy ve kasaba görüntüleri ortaya çıkıyor. İl Özel İdaresi yanında bulunan ve eski Köy Hizmetleri Lojmanı olarak bilinen adreste bugün 3 müdürlük hizmet yapmaya çalışıyor.

3 katlı olan bu lojmanı çalışma ortamı olarak kullanan 3 müdürlüğün personeli oldukça sıkıntılı günler geçiriyor. Zaten dar olan alanda hizmet vermeye çalışan personel, odalarda oturacak yer bulamıyor.

YENİ PERSONEL GELSE OTURACAK YER YOK!
Öte yandan zaten yer olmayan lojmanda tayinle personel gelmesi halinde oturacak, masa atılacak yer bulunamıyor.

3 MÜDÜRLÜKTE DE PERSONEL EKSİKLİĞİ YAŞANIYOR
Diğer taraftan işin en düşündürücü tarafı ise lojmanda hizmet vermeye çalışan İl Ticaret Müdürlüğü, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğü ile Kadastro Müdürlüğü’nün yeni yapılanma sürecinde olması.

Bu üç kurumda şu anda yarı kapasite personel çalışıyor. Bakanlık açığı kapatmak için sürekli alım yapıyor ve tayinle gelecek personel sayısı oldukça fazla. Hal böyle olunca kurum müdürleri ve yöneticileri kara kara düşünüyor.

3 KURUMA ACİL YER LAZIM
Zor şartlar altında çalışan bu üç kuruma acilen yer bulunması gerekiyor. Edinilen bilgilere göre kurumlardan bazıları yer konusunda yer tespit çalışmalarına başladı. Ancak sürecin geç işlemesi çalışan personeli ve hizmet almak isteyen vatandaşları oldukça zorluyor!

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.