Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Yayınlanma:
Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare Toplantısı Yapıldı

Kamu kurum ve kuruluşlarının sunduğu hizmetlerin en kaliteli şekilde vatandaşlara ulaştırılmasını sağlamak adına 2024 yılının ilk Birimler Arası Eşgüdüm ve İstişare toplantısı düzenlendi. Vali Aydın Baruş başkanlığında Isparta Valiliği’nde düzenlenen toplantıya tüm kamu kurum ve kuruluş müdürleri katıldı.

Açılış konuşmasında toplantının amacının; kamu hizmetlerinde vatandaş memnuniyetini arttırmak ve vatandaşların ihtiyacı olan hizmetleri zamanında, daha etkin bir şekilde götürebilmek olduğunu belirten Vali Baruş konuşmasına şöyle devam etti: “Kamu hizmetlerini yerine getirirken birimlerimiz arasında tam bir işbirliğinin olması ve karşılıklı anlayış çerçevesinde hareket edilmesi son derece önemli. Birim amirlerimizin, kamu kurum ve kuruluşlarımızda çalışan arkadaşlarımızın; vatandaşımıza layık olduğu hizmeti götürme noktasında gayret sarf ettiğini biliyorum, ancak bu anlayışı her zaman korumamız ve vatandaşlarımıza layık olduğu hizmetleri götürme noktasında her an sorumluluğumuz bulunduğunu hiçbir zaman unutmamamız gerekmektedir.” dedi.

Ardından İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından kurumlarının çalışma alanları ve sundukları hizmetleri kapsayan birer sunum gerçekleştirildi.

Instagram'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

Facebook'da bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

X'de bizi takip etmek için TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.